CentreCEES
Data13 set. 2021 - 21 juny 2022
LlocRonda Camprodon, 2 08500 Vic
Tècnic/a superior en dietètica

Aquests estudis postobligatoris capaciten per elaborar dietes, controlar la qualitat de l’alimentació de les persones, analitzar-ne els comportaments alimentaris i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població.

La durada és de 2.000 hores (1.590 en un centre educatiu i 410 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Matèries i continguts que s’imparteixen
  • Organització i Gestió de l’Àrea de Treball Assignada en la Unitat/Gabinet de Dietètica (60 hores)
  • Alimentació Equilibrada (270 hores)
  • Dietoteràpia (240 hores)
  • Control Alimentari (180 hores)
  • Microbiologia i Higiene Alimentària (180 hores)
  • Educació Sanitària i Promoció de la Salut (90 hores)
  • Fisiopatologia Aplicada a la Dietètica (240 hores)
  • Relacions en l’Equip de Treball (60 hores)
  • Formació i Orientació Laboral (60 hores)
  • Formació en Centres de Treball (410 hores)
  • Síntesi (60 hores)
Pictures From Class
Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s’obté el títol de tècnic superior o tècnica superior, que permet accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau. Les persones que s’han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS.

Sortides professionals

La superació d’aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a:

  •  tècnic o tècnica en dietètica i nutrició,
  •  responsable d’alimentació en empreses de servei d’àpats,
  •  tècnic o tècnica en higiene dels aliments,
  •  consultor o consultora en alimentació i
  •  educador sanitari o educadora sanitària.

Per a més informació: info@cees.cat

Final Quiz