fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

23 oct. 2024

Memòria 2023. Curs 2022/23

Transparència, un valor del Seminari Vic

El Seminari Vic edita per segon any consecutiu la memòria anual de 2023 i del cus acadèmic 2022-23. Es tracta d’un treball com exercici de transparència i, a la vegada, respon a un compromís de compartir i donar a conèixer l’activitat i vida d’aquest singular edifici del Bisbat de Vic.

La memòria exposa dades de les diferents àrees o activitats econòmiques de què disposa i per aquest motiu hi ha pàgines dedicades a la “Formació”, des de les escoles d’infantil, primària i secundària que es troben al mateix edifici als cicles formatius de grau mitjà i grau superior de la família d’Activitat Física i Esportiva i Sanitat que s’imparteixen, o el batxillerat i llicenciatura de Ciències Religioses, passant per exposar dades d’altres centres educatius amb seu al Seminari Vic. Hi ha altres pàgines dedicades a l’Allotjament, amb un alt percentatge de places adreçades a residents universitaris de Vic (AUVic), i un servei d’allotjament rotatiu del qual fa ús majoritàriament grups i col·lectius que venen a fer formacions a la capital d’Osona.

La memòria també recull dades vinculades al servei de Restauració, amb cuina pròpia, que elabora menús per a infants de les escoles o altres persones que fan activitat dins el mateix edifici. El document també recull apartats com Economia, Mobilitat, Espais, Cultura i Comunicació. I finalment hi ha una pàgina destinada a les Persones que treballen al Seminari Vic i que gràcies a l’esforç i dedicació de totes elles el Seminari Vic es troba ple de vida i activitat.

La memòria és una acció més per contribuir a donar transparència a la gestió d’aquest singular edifici de la ciutat i, a la vegada, fer-lo més pròxim a tothom.

Podeu descarregar la memòria completa clicant aquí

Podeu fer les vostres aportacions a comunicacio@seminarivic.cat