fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Entitats allotjades

Entitats amb seu a l'edifici del Seminari Vic

Consulta qui i què fan cadascuna d’elles

Alba Rosique

Psicòloga i psicoterapeuta que ofereix sessions individuals, de parella i/o família. Treballa des d’una base constructivista i sistèmica, i l’acompanya una àmplia formació que la permeten comprendre a les persones des de diferents angles i així acabar teixint un vestit a mida. L’objectiu principal és que hi hagi un treball cooperatiu per tal de que la persona o persones que facin teràpia recuperin el seu benestar i que la seva vida agafi el recorregut que volen i necessita

hola@albarosique.com
www.albarosique.com

Associació de Perruquers d'Osona

L’Associació de Perruquers d’Osona va néixer fa més de 20 anys amb l’ànim de compartir les inquietuds professionals i empresarials del sector.
És una Associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu defensar els interessos dels professionals, així com dignificar la nostra professió.
Formació, informació i assessorament.

info@perruquersosona.com
www.perruquersosona.com

Aula d’Extensió Universitaria Gent Gran d’Osona

Entitat cultural adherida a UVIC Universitat de Vic -UCC Universitat Central de Catalunya. Fa conferències setmanals cada dimecres i actualment té 1.206 alumnes.

aulosona@uvic.cat
www.uvic.cat/aulagentgran

BCN PRO Soccer

Empresa destinada a la detecció i formació del talent en el mon del futbol.

hello@bcnprosoccer.com
www.bcnprosoccer.com

Centre EscreiX

Ofereix sessions individuals a infants, joves i adults perquè esdevinguin bons líders d’elles i elles mateixos/es, a través del mètode VEO. Desenvolupa la Visió Extra Ocular (o la capacitat mental de veure el món amb els ulls tapats) i dona als pares i mares guies úniques de cada fill/a perquè el/la puguin acompanyar millor en la seva construcció com a persona.

info@escreix.cat”

www.escreix.cat

Fundació Sunt Lacrimae

La Fundació SUNT LACRIMAE que vol dir “hi ha llàgrimes” neix al Bisbat de Vic com a resposta a la necessitat d’acompanyar als supervivents de tota mena d’abusos i contribuir a la seva guarició i reparació.
Atenem processos personals en sessions presencials i on-line al Seminari Vic tant de Counseling especialitzat en el trauma de l’abús, així com també oferim acompanyament espiritual personal. La Fundació és també qui organitza i implementa el programa – recés de guarició d’abusos “DEL DOLOR A LA GRACIA” per a tot Espanya.

info@deldoloralagracia.org
www.deldoloralagracia.org

Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes Bisbat de Vic

Entitat sense ànim de lucre que es dedica a rebre i acollir a tothom que vol viure l’experiència d’un pelegrinatge a Lourdes, sobretot a persones que per motius de salut o econòmics no podrien viure per elles mateixes aquesta experiència, que és possible gràcies a l’esforç de moltes persones voluntàries. A més del pelegrinatge es fan altres activitats durant l’any, per estar en contacte i oferir un lleure a les persones més vulnerables (colònies, sortides, trobades, etc..).

hospitalitatlurdesvic@seminarivic.cat
www.hospitalitatvicsolsona.org

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)

L’entitat es va fundar l’any 1997, fruit de la unió de tres organitzacions agràries territorials amb una destacada trajectòria: Ramaders i Pagesos de Catalunya (Catalunya Central), Joves Agricultors de Girona i la Unió de Sindicats Agraris de Catalunya (Lleida). L’organització està integrada per agricultors i ramaders que treballen per defensar un model d’agricultura professional, on el suport es centri en els productors que realment es dediquen a l’activitat agrària de forma principal.

osona2@jarc.cat
www.jarc.cat

Mans Unides (Delegació Osona)

Mans Unides és una organització no governamental d’àmbit nacional amb estructura diocesana. La nostra missió és la lluita contra la fam, el subdesenvolupament i la falta d’instrucció i treballar per eradicar les causes estructurals que les produeixen: la injustícia, el desigual repartiment dels béns i les oportunitats entre les persones i els pobles, la ignorància, els prejudicis, la insolidaritat, la indiferència i la crisi de valors humans i cristians.

vic@mansunides.org
www.mansunides.org

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (Demarcació de l'Alt Ter)

La Demarcació de l’Alt Ter de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) engloba 9 agrupaments de les comarques d’Osona i Ripollès. Som una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, fent-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones conscients, actives i compromeses amb la societat.

altter@escoltesiguies.cat
www.demarcacions.escoltesiguies.cat/altter

Natxi i Joan

Ajudem a viure amb plenitud, alegria i consciència. Consultes particulars, meditacions, tallers formatius i xerrades.

pren@qualitatdevida.com
www.qualitatdevida.com