fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

21 maig 2024

Graduació emotiva de la primera promoció del CFGS Dietètica del Seminari Vic

  • L’acte va comptar amb la presència de l’alumnat, equip docent i de gestió del Seminari Vic i totes les famílies dels vertaders protagonistes: 18 alumnes

El passat divendres, dia 17 de maig va tenir lloc l’acte de Graduació de la primera promoció del Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica a la sala d’actes Torras i Bages del Seminari Vic. L’acte va comptar amb la presència dels 18 alumnes que en breu podran recollir el títol homologat per la Generalitat de Catalunya i per suposat acompanyades de les seves respectives famílies.

La Mireia, l’Àlex, la Laia Barril, la Laia Calvo, l’Àngel Chigal, l’Ona, la Irina, l’Aina, la Marta, l’Àngel, la Vera, la Mariona, en Nil, la Júlia, l’Anna, en Lluís, en Lluc i l’Arnau van recollir els detalls que el Seminari vic els hi ha obsequiat com a agraïment d’haver escollit la formació professional dels Cicles Formatius i formar part de la seva etapa formativa.

L’acte va comptar amb la presència de l’equip docent que van mostrar una vegada més el vincle generat entre docent i alumnat. Aixío la Marta, la Meritxell, la Mònica, Núria, Aina i Laia van gaudir també de la graduació, així com la gerència del Seminari Vic, Raimon Casals Guàrdia i la degana de la Facultat de Ciències de la Salut i Benestar de la UVic-UCC, Míriam Torres Moreno.

Consulta tota l’oferta formativa dels cicles aquí