fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Cultura al Pati

8 jul. 2021

La pròxima setmana tindrà lloc una nova edició del Curset d’Estiu, amb el tema «Aneu i anuncieu l’Evangeli! Una crida missionera que es fa pregunta».

/
Publicat per
/
Comentaris0
/

Enguany el curset se celebrarà únicament al matí (acabarà cada dia amb el dinar) i tindrà tres ponències principals, a càrrec de Mons. Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat, i dels Drs. Daniel Palau i Jaume González, professors de la Facultat de Teologia de Catalunya.

Programa de l’esdeveniment:

Dia 13: Ponència del bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortès: «Aneu i anuncieu l’Evangeli! una crida missionera que es fa pregunta». Intervenció de Mn. Joan Àguila: «Propostes de catequesi evangelitzadores a partir del nou directori per a la catequesi».
Dia 14: Ponència de Mn. Daniel Palau, de la Facultat de Teologia: «La parròquia, lloc primordial d’evangelització (EG 28)». Intervenció del P. David Guindolain: «Com acompanyar les ferides més profundes»; altres intervencions: Fundació Sunt Lacrimae: «Una mirada a la ferida de l’abús en el món d’avui»; Delegació Família
i Vida: «Projecte Raquel».
Dia 15: Ponència de Mn. Jaume Gonzàlez Padrós, de la Facultat de Teologia: «Un cristianisme sense litúrgia és un cristianisme sense Crist (papa Francesc, audiència general 3-2-2021)». Intervenció de la Comissió del Sínode: «El Sínode Diocesà i el Sínode de Bisbes. Informacions».

Per a inscripcionsregistre@bisbatvic.org o bé 93 883 26 55.