fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

26 oct. 2022

L’alumnat del Cicle Formatiu en Dietètica gaudeix d’experiències compartides per part de professionals del sector

  • Avui han comptat amb la presència de Txell Bonet, infermera i dietista nutricionista
  • L’alimentació o la salut com a eix central del benestar de la persona

Avui al matí l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior en Dietètica del Seminari Vic ha comptat amb la participació de Txell Bonet, infermera i dietista nutricionista amb la finalitat d’exposar la seva experiència i compartir el seu “saber” amb futurs professionals del mateix sector. Tal i com s’expressa al seu portal web posa en valor que “Menjar és una necessitat. Menjar de manera intel·ligent és un art” (François de La Rochefoucauld). Amb aquesta afirmació i durant la seva xerrada i « masterclass » adreçada als alumnes, ha exposat casos pràctics i posant èmfasis que l’alimentació és la base per una bona salut de la persona.


A partir d’una bona alimentació la persona pot millorar de forma considerable la seva vida, primer prenent consciènca de la mateixa i després fent accions i passos que ajudin en aquesta direcció : una alimentació equilibrada basada en un consum de diversos aliments i defugint de mites que han quedat a l’imaginari col·lectiu.


Bonet té un Grau en Infermeria i Grau en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, a banda de masters i altres certificats vinculats amb els dos àmbits professionals.


El Seminari Vic, un edifici de caràcter formatiu i centre vinculat a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, ha impulsat des d’aquest curs 2022/23 el CFGS en Dietètica i el seu projecte educatiu posa accent a conèixer i aprofundir en aquest àmbit de coneixement però des de la mirada del professional que exerceix aquesta funció. Al llarg d’aquest curs està previst altres xerrades des de diferents perspectives que ajudin a trencar les dinàmiques de la qüotidianitat i aconseguir que l’alumnat adquireixi els coneixements necessaris. D’altra banda, el Seminari Vic és seu d’altres ofertes formatives com podem ser els cicles formatius de la família d’Esports i vehiculats a través del CEES.