fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

18 oct. 2022

L’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic suma aliances amb Aula Gent Gran de Centelles

L’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic (ISCRVic), amb seu al Seminari Vic, assumeix des de fa temps el compromís de sumar aliances amb altres entitats i organitzacions amb qui comparteix els objectius cabdals de fer créixer el saber i de compartir coneixement.

El passat dimarts, dia 11 d’octubre el director de l’ISCRVic, Marc Sureda i Jubany, va participar al cicle de conferències del curs 2022-2023 de l’Aula d’Extensió Universitària Gent Gran de Centelles de la UVic-UCC amb la ponència titulada “El patrimoni cultural del bisbat de Vic. Una encarnació”. La intervenció va glossar el dipòsit patrimonial vinculat al cristianisme que es conserva als territoris del bisbat de Vic, tot destacant la seva contribució a la cultura catalana i europea al servei de tota la societat. “Art i patrimoni al bisbat de Vic” és també el títol d’una de les assignatures que s’imparteixen al segon cicle d’estudis de l’ISCRVic, centrat en les relacions entre Evangeli, Història i Cultura.

L’Aula d’Extensió Universitària Gent Gran de Centelles de la UVic-UCC programa cada curs de manera estable un cicle de conferències setmanals sobre diferents àmbits de coneixement. Les conferències, confiades a especialistes en les matèries respectives, tenen lloc cada dimarts al vespre al Casal Francesc Macià de Centelles i reuneixen més d’un centenar de persones.