fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

4 jul. 2023

La programació musical del Pati de l’Os d’aquest estiu tanca aquest divendres dia 7 de juliol amb l’actuació de Magalí Sarí

L’actuació està prevista a les 22h i és d’accés lliure a tothom. El Pati de l’Os obrirà les portes a les 20h amb la possibilitat de poder-hi fer un mos abans de l’actuació.

Magalí Sarí presentarà el seu darrer treball sota el títol Esponja. La temàtica de les cançons d’aquest últim treball gira al voltant de la configuració de la pròpia personalitat posant l’èmfasi en les etapes de la vida que més van definint el nostre caràcter, la infantesa i l’adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis. És un disc ple de confessions i ple de sentit de l’humor i la principal inspiració han estat les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i també ella mateixa. Al disc també hi ha una versió d’una cançó del seu germà.

Així doncs, en aquest disc hi ha dues col·laboracions molt especials: la primera és amb en Salvador Sobral, que ja la vam descobrir amb el tema Sempre vens assim, produït per Sebastià Gris i ella mateixa, del qual se’n pot veure un videoclip, i la segona col·laboració són el grup Las Migas, que donen un color aflamencat a la cançó titulada ETC..

Gravat pràcticament durant tot l’any 2021, aquest disc ha estat enregistrat en diferents llocs: principalment a Olivera Estudi, a Banyoles, on ha treballat colze a colze amb el productor Pau Brugada, en espais singulars de Centelles i la Fundació La Plana on va gravar diferents guitarres amb en Sebastià Gris, a Estudis Ground de Cornellà del Terri on varen fer sessions de gravació amb el baixista Vic Moliner i el bateria Dídak Fernàndez i a BSO i a El Patio Estudio a Barcelona, on van gravar les col·laboracions del disc.

Sinopsis:

Magalí Sare, artista amb una veu politímbrica, amb una interpretació talentosa ens presenta el seu segon disc com a compositora titulat Esponja.

Molts de vosaltres la recordareu per haver format part del Quartet Mèlt, per haver estat la cantant del disc d’Estómac de Clara Peya o per haver estat la veu de l’anunci d’Estrella Damm del 2020.

La primera sorpresa d’aquest treball va sortir el febrer en forma de Sempre vens assim, una col·laboració amb en Salvador Sobral inspirada en les festes majors.

La temàtica del àlbum gira al voltant de la creació de la pròpia personalitat i posa èmfasi en les etapes de la vida que més defineixen el nostre caràcter. La principal inspiració per la creació d’aquest disc han estat les dones de la seva família.

A nivell musical ens ofereix un viatge de pop mediterrani amb tocs folklòrics i experimentals

Biografia:

Magalí Sare (Barcelona, 1991)

Cantant, instrumentista i compositora. L’any 2018 va publicar el seu primer disc en solitari “Cançons d’amor i dimonis”. L’any 2020 en va publicar dos a duet: “A boy & a girl” amb el guitarrista Sebastià Gris, projecte que revisita la música clàssica i el folk des de l’electrònica amb el qual va guanyar el primer premi de jazz de Juventudes musicales de Espanya i el primer premi al concurs internacional de música en llengües minoritàries “SUNS Europe”; i també el disc “Fang i núvols” amb el contrabaixista Manel Fortià, un duet conegut sobretot per haver interpretat l’himne de Catalunya d’una manera revolucionària. 

També, ha publicat dos discos com a soprano del Quartet Mèlt “Maletes” (2016) i “Xarrampim!” (2017), un quartet de veus a capella que es va donar a conèixer al gran públic arran d’haver guanyat el concurs “Oh Happy Day” de TV3, i un altre disc amb la pianista i compositora Clara Peya,”ESTÓMAC” (2018). 

Amb aquests projectes ha realitzat gires d’àmbit català, espanyol i europeu. L’any 2020, a més a més de publicar els seus dos primers singles, “Cronos”, durant el confinament” i “Beure de tu”, també va posar veu al conegut anunci d’estiu d’Estrella Damm. El 29 d’abril de 2022 estrenarà el seu segon disc de composicions pròpies.

Fitxa artística:

Magalí Sare, veu i bateria

Dani López, teclats, electrònica i vents

Important: possibilitat de servei de barra i restauració de 20h a 1pm al mateix Pati de l’Os.