Més de 50 persones van gaudir d’una experiència gastronòmica al Seminari Vic
La iniciativa va tenir lloc el passat divendres amb un maridatge de vins ecològics i formatges artesans promogut per l’escola waldorf La Font, ubicada al mateix edifici
El passat divendres, dia 21 d’octubre, la sala d’actes Torras i Bages del Seminari Vic va acollir una experiència gastronòmica valorada positivament per les persones assistents. El maridatge de vins ecològics i els formatges artesans van comptar amb el saber de del sommelier, David Castany; el guiatge del mestre formatger, Oriol Antunez i el coneixement del viticultor Joan Rubio. A la vegada, un postre especialitat de la Pastisseria Prat “Cancarriel” de Roda de Ter.
Destacar que els diners recaptats de la iniciativa van destinats a finançar el projecte trasformador de les obres de reforma de l’escola Waldorf La Font i que han permès oferir el projecte educatiu waldorf dins l’etapa de secundària.
Els organitzadors valoren la possibilitat de programar una nova iniciativa durant la primavera de l’any vinent.
