fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

22 nov. 2023

“tARTúlia” promou la segona edició d’aquest any

Josep M. Miró, dramaturg serà la persona entrevistada per l’alumnat d’Escènic Vic

El pròxim divendres, dia 1 de desembre, tindrà lloc la darrera “tARTúlia” que es programa al llarg d’aquest any 2023.

Seguint fent un treball en xarxa i sumant sinèrgies, l’escola de teatre Escènic Vic; L’Atlàntida de Vic i el Seminari Vic proposen al públic descobrir més a fons la tasca que es fa des de diferents mirades professionals dins al món del teatre i, en aquest cas aquesta edició de tARTúlia es podrà conèixer la feina que es fa des de l’autoria de l’obra de teatre. 

Així, el divendres, dia 1 de desembre i a les 7 de la tarda a la sala d’actes Torras i Bages del Seminari Vic, tothom que ho desitgi podrà escoltar una tertúlia conduïda per alumnat de teatre de l’escola Escènic Vic amb el dramaturg, Josep M. Miró. Una oportunitat perfecte per a conèixer més a fons la seva tasca i, a la vegada, donar a conèixer la seva darrera obra “El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc” que es podrà veure a L’Atlàntida de Vic el dissabte, dia 2 de desembre a les 8 del vespre a la sala Ramon Montanyà. La segona edició de tARTúlia que té lloc al Seminari Vic és d’accés gratuït i és del tot oberta a tothom.

Amb aquesta iniciativa es busca mantenir una continuïtat i s’està ja treballant amb noves cites culturals de cara el pròxim any, ja que aquest projecte neix d’un acord de col·laboració segellat per les tres institucions que tenen com a compromís compartit: donar valor a la cultura i sovint amb un rerefons de mirada reflexiva i crítica a temàtiques pròpies de la societat.

Amb aquesta proposta cultural s’enceta una programació estable entre les tres organitzacions vigatanes que tenen com a voluntat compartida promoure la cultura i generar espais de reflexió entorn a ella.

Foto: Federico Metral