fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

9 febr. 2024

“tARTúlia” arriba a la tercera edició

Ramon Vila i Xavier Boada seran els protagonistes d’aquesta nova edició que també se suma a la programació de l’Atlànida #Ambveudedona

El pròxim dijous, dia 7 de març, tindrà lloc una nova edició del “tARTúlia”. Seguint fent un treball en xarxa i sumant sinèrgies, l’escola de teatre Escènic Vic; L’Atlàntida de Vic i el Seminari Vic proposen al públic descobrir més a fons la tasca que es fa des de diferents mirades professionals dins al món del teatre i, en aquest cas aquesta edició de tARTúlia es podrà conèixer més la feina i la trajectòria professional de dues persones vinculades en aquesta art escènica i “talents” del territori. Ens referim a Ramon Vila (actor i pedagog) i Xavier Boada (actor). 

Així, el dijous, dia 7 de març i a les 7 de la tarda a la sala d’actes Torras i Bages del Seminari Vic, tothom està convidat a una tertúlia conduïda per alumnat de teatre de l’escola Escènic Vic amb Ramon Vila i Xavier Boada. Una oportunitat perfecte per a conèixer més a fons la seva tasca i, a la vegada, donar a conèixer la seva darrera obra “Coralina, la Serventa amorosa” que es podrà veure a L’Atlàntida de Vic el dissabte, dia 16 de març a les 8 del vespre a la sala Ramon Montanyà. La tercera edició de tARTúlia que té lloc al Seminari Vic és d’accés gratuït i és obert i lliure per a tothom.

Amb aquesta iniciativa es busca mantenir una continuïtat i s’està ja treballant amb noves cites culturals de cara el pròxim any, ja que aquest projecte neix d’un acord de col·laboració segellat per les tres institucions que tenen com a compromís compartit: donar valor a la cultura i sovint amb un rerefons de mirada reflexiva i crítica a temàtiques pròpies de la societat.

Amb aquesta proposta cultural se segueix amb programació estable entre les tres organitzacions vigatanes que tenen com a voluntat compartida promoure la cultura i generar espais de reflexió entorn a ella.

RECORDATORI

Data: dijous, 7 de març

Hora: 7 de la tarda

Lloc: Sala d’actes Torras i Bages. Seminari Vic

Informació d’interès: accés lliure i gratuït