fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

1 març 2024

Traçart. 1; nova iniciativa cultural del Seminari Vic

Ceràmica, poesia, fotografia i escultura formen part de la primera edició de Traçart. 1 que dibuixa un itinerari a diferents espais de l’edifici

El pròxim dijous, dia 7 de març, a les 6 de la tarda, el Seminari Vic acollirà l’acte inaugural del projecte Traçart. 1. La iniciativa neix amb l’objectiu de traçar un camí als marges del qual es pot copsar i sentir l’art de la poesia; la ceràmica; la fotografia; l’escultura; la il·lustració; entre altres.

Es tracta d’una proposta de recorregut a diferents espais del Seminari Vic per mostrar peces i creacions de diferents disciplines artístiques i que reafirmin la idea que l’art pot ser a l’abast de tothom.

Aquesta primera edició compta amb obres de diferents persones, algunes d’elles amb més trajectòria i d’altres no tan conegudes, però a totes elles les uneix la passió i la sensibilitat amb l’ART.

En aquesta primera edició, i dins la mateixa convocatòria d’inauguració, es compta amb la participació de Carme Collell Blanco i Jan Madrenas Girbau en ceràmica; Marc Sanye Aulet en fotografia; Josep Ricart i Rial en escultura; i Jaume Coll Mariné en poesia.

RECORDATORI

Data: dijous, 7 de març

Hora: 6 de la tarda

Lloc: Entrada principal Seminari Vic

Informació d’interès: accés lliure i gratuït