fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

17 febr. 2023

Ann Perelló, intèrpret de Nua, anima a futurs professionals del sector a seguir perseguint els seus somnis

  • La primera “tARTúlia” conduïda per l’alumnat d’Escenic va ser una oportunitat per a conèixer i descobrir més a fons l’àmbit del món del teatre

Ahir a les 7 de la tarda va tenir lloc la primera de les dues “tARTúlies” que es programaran al llarg d’aquest any 2023. Després d’un treball en xarxa i sumant sinèrgies, l’escola de teatre Escènic Vic; L’Atlàntida de Vic i el Seminari Vic proposen al públic descobrir més a fons la feina dels actors i actrius dels Països Catalans i, a la vegada, posar valor a la cultura produïda a casa nostra.

Així, a la sala d’actes Torras i Bages del Seminari Vic es va fer una posada en escena íntima i delicada, en la qual més d’una cinquantena de persones van poder seguir i escoltar una tertúlia conduïda per alumnat de teatre de l’escola Escènic Vic amb l’actriu, Ann Perelló. Una oportunitat perfecte per a conèixer més a fons la seva tasca i, a la vegada, donar a conèixer la seva darrera obra “Nua (radiografia d’un trastorn alimentari)” que es podrà veure a L’Atlàntida de Vic demà dissabte, dia 18 de febrer a les 8 del vespre a la sala 2 Joaquim Maidéu dins del cicle #Ambveudedona.  

La intèrpret Ann Perelló, va ser molt generosa amb totes les preguntes que van fer l’alumnat i on va animar als joves que expliquin les seves històries, que siguin genuïns i genuïnes, que l’ofici de l’intèrpret és una muntanya russa però que es mantinguin ferms en el seu somni i no es comparin. Perelló, molt pròxima amb tot el públic assistent, va afirmar que la “història personal que representarà a l’Atlàntida aquest dissabte, per a ella ha estat sanadora”.

Amb aquesta primera iniciativa es busca mantenir una continuïtat i s’està ja treballant amb noves cites culturals de cara la pròxima tardor-hivern, ja que aquest projecte neix d’un acord de col·laboració segellat per les tres institucions que tenen com a compromís compartit: donar valor a la cultura i sovint amb un rerefons de mirada reflexiva i crítica a temàtiques pròpies de la societat.