fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

2 febr. 2023

“tARTúlia”, nou projecte cultural vinculat amb el teatre

  • El Seminari Vic, L’Atlàntida i Escènic Vic s’uneixen amb l’objectiu de promoure el “teatre” i posar en valor l’ofici d’actor i actriu.

El pròxim dijous, dia 16 de febrer, tindrà lloc la primera de les dues “tARTúlies” que es programaran al llarg d’aquest any 2023. Després d’un treball en xarxa i sumant sinèrgies, l’escola de teatre Escènic Vic; L’Atlàntida de Vic i el Seminari Vic proposen al públic descobrir més a fons la feina dels actors i actrius dels Països Catalans i, a la vegada, posar valor a la cultura produïda a casa nostra.

Així, el dijous, dia 16 de febrer a les 7 de la tarda a la sala d’actes Torras i Bages del Seminari Vic, tothom que ho desitgi podrà escoltar una tertúlia conduïda per alumnat de teatre de l’escola Escènic Vic amb l’actriu, Ann Perelló. Una oportunitat perfecte per a conèixer més a fons la seva tasca i, a la vegada, donar a conèixer la seva darrera obra “Nua (radiografia d’un trastorn)” que es podrà veure a L’Atlàntida de Vic el dissabte, dia 18 de febrer a les 8 del vespre a la sala 2 Joaquim Maidéu dins del cicle #Ambveudedona 2023. Aquesta primera iniciativa és d’accés gratuït per a tota la ciutadania i totes aquelles persones que hi assisteixin gaudiran d’un descompte del 50% del PVP de l’entrada a L’Atlàntida.

Amb aquesta primera iniciativa es busca mantenir una continuïtat i s’està ja treballant amb noves cites culturals de cara la pròxima tardor-hivern, ja que aquest projecte neix d’un acord de col·laboració segellat per les tres institucions que tenen com a compromís compartit: donar valor a la cultura i sovint amb un rerefons de mirada reflexiva i crítica a temàtiques pròpies de la societat.

Amb aquesta proposta cultural s’enceta una programació estable entre les tres organitzacions vigatanes que tenen com a voluntat compartida promoure la cultura i generar espais de reflexió entorn a ella.