fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

10 febr. 2022

Aquest pròxim diumenge tindrà lloc una nova campanya de Mans Unides per a recaptar diners amb l’objectiu d’anar contra la fam

/
Publicat per
/
Comentaris0
/

«LA NOSTRA INDIFERÈNCIA ELS CONDEMNA A LOBLIT»

Fa més de 63 anys que Mans Unides lluita contra la fam i la misèria i les seves causes. Des dels seus inicis, l’entitat amb delegació al Seminari Vic, comprèn que entre aquestes causes hi ha la desigualtat que caracteritza el nostre món. Una desigualtat que impedeix que tots els éssers humans, sense cap distinció, puguin gaudir dels seus drets fonamentals. Una desigualtat que no solament és econòmica sinó que limita les opcions i les oportunitats de les persones per a tenir una vida digna.

És necessari transformar estructures que perpetuen aquestes diferències i afavorir l’accés i la participació de totes i tots en el desenvolupament de la humanitat com a projecte comú.

A Mans Unides es pren una consciència de la realitat que es vol transformar a través de la sensibilització de la societat i de l’experiència dels projectes de cooperació que es promouen.

Els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) són el marc de la seva lluita per l’igualtat. “Convidem tothom a sumar-se, de manera esperançada i solidària, a la construcció d’un món on ningú no quedi enrere“, subratlla l’ONG.

COMPROMISOS PER A NO SER INDIFERENTS: DOS PROJECTES PER A LA CAMPANYA D’ENGUANY

La Delegació de Mans Unides del Bisbat de Vic amb seu al Seminari Vic proposa finançar, aquest 2022, els dos projectes que s’apunten a continuació:

— A Bolívia, a la ciutat de El Alto (La Paz): suport a soci productiu per a dones, per un import de 75.339 euros.

— A Guatemala, en quinze comunitats del municipi de Fray Bartolomé de las Casas: promoció de mitjans de vida, per un import de 85.510 euros.

LA COL·LECTA I ELS PROJECTES DE L’ANY PASSAT

Una de les fonts d’ingressos de Mans Unides és la col·lecta que es fa, cada mes de febrer, en totes les parròquies. En la col·lecta del febrer del 2021 es varen recollir 30.096,13 euros, que es varen destinar a dos projectes realitzats a l’Índia: un programa de salut materno-infantil a Calcuta i un per a garantir l’accés a l’educació de cinquanta noies tribals a Barodia. En nom de tots els beneficiaris, moltes gràcies per la vostra generositat i confiança.