fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

2 des. 2022

Aquesta setmana i el CFGS en Dietètica posa punt i final al primer trimestre del curs. 

Dilluns, dia 28 de novembre va tenir lloc la darrera sortida formativa d’aquest trimestre a la Residència El Nadal

Aquesta setmana el CFGS de Dietètica acaba el primer trimestre de curs i el passat dilluns, dia 28 de novembre, van gaudir d’una visita a la Residència de El Nadal amb els seus professionals (terapeutes, la nutricionista i responsable de la cuina gestionada per l’empresa Serhs Food) per a conèixer la importància de l’alimentació per a col·lectivats. En aquest cas centrada al col·lectiu de les persones grans que sovint presentetn problemàtiques de salut i com una bona dieta ajuda a la qualitat de vida i millor atenció a la persona. Dins aquest camp de la sanitat que els futurs estudiants poden optar, l’alumnat va entrar al detall de la disfàgia (dificultat per empassar aliments) i quins aliments i textures dels mateixos amb tallers d’espesants poden ajudar a millorar la qualitat de vida als pacients.