fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

29 nov. 2022

Gairebé mig centenar de persones participen a la Jornada de Tardor de l’ISCRVic dedicada a la poesia religiosa de Jacint Verdaguer

Gairebé mig centenar de persones van participar a la Jornada de Tardor de l’ISCRVic d’enguany que portava per títol “Verdaguer: poesia i religió”. Els dies 23 i 24 de novembre van tenir lloc pròpiament les jornades acadèmiques al seminari de Vic i dissabte hi va haver la ruta literària perdiversos indrets verdaguerians de Folgueroles.

Pel que fa a les jornades acadèmiques, hi van participar diversos experts en l’obra de Jacint Verdaguer com són: Francesc Codina, Joan Requesens, Joan Santanach, Maria Àngels Verdaguer, Ramon Pinyol i M. Carme Bernal, Carme Rubio i Jordina Boix.

La Jornada “Verdaguer: poesia i religió” es va portar a terme en el marc del 120è aniversari de la mort de Jacint Verdaguer, per tal d’examinar l’espiritualitat en l’obra verdagueriana a través de l’anàlisi de diversos llibres de l’autor i de la lectura dels seus textos. L’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic i la Càtedra Verdaguer d’Estudis Literaris de la UVic-UCC coorganitzaven la jornada juntament amb la Fundació Jacint Verdaguer, la Societat Verdaguer i el Patronat d’Estudis Osonencs.