fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Estiu 2021

15 set. 2022

Avui, darrer dia per matricular-se al pla docent de l’ISCRVic

  • S’ofereixen assignatures, matèries i cursos oberts a totes aquelles persones interessades en el fet religiós en general, i en el Cristianisme en particular, en relació i diàleg amb les diferents disciplines filosòfiques, humanístiques, teològiques, antropològiques i pedagògiques relacionades, amb modalitat tant per a estudiants oients com ordinaris

Avui, dijous 15 de setembre s’acaba el període de matriculació pels estudis de Grau i Màster en Ciències Religioses del segon quadrimestre del curs 2022-23. El dilluns 26 de setembre començaran les classes en format presencial. S’ofereixen assignatures, matèries i cursos oberts a totes aquelles persones interessades en el fet religiós en general, i en el Cristianisme en particular, en relació i diàleg amb les diferents disciplines filosòfiques, humanístiques, teològiques, antropològiques i pedagògiques relacionades, amb modalitat tant per a estudiants oients com ordinaris. Es poden cursar tant al Seminari de Vic, seu de l’ISCRVic, com al Casal de l’Església de Manresa.

Hi ha la possibilitat de cursar càpsules formatives humanístiques que estan obertes a tothom. S’hi pot inscriure qualsevol persona interessada, sense necessitat de matricular-se a tot el curs. A continuació teniu més informació d’algunes assignatures destacades d’aquest curs com Patrologia, Memòria documental: els arxius de l’Església i Disseny curricular de Religió de primària i secundària.

Us adjuntem l’imprès de matriculació i la graella amb l’oferta formativa del curs 2022-223. En la graella d’assignatures hi podeu consultar, a més a més, els cursos de formació permanent del professorat de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Els/les mestres d’Educació Infantil i Primària poden cursar la DECA (Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica) per tal d’habilitar-se com a mestres de Religió a l’escola, en un sol curs acadèmic a Vic. També és possible cursar, en l’edició 22-23, alguna de les matèries d’aquesta certificació, al Casal de l’Església de Manresa.