fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

10 jul. 2024

El Seminari Vic i FEDAC sumen en matèria de formació

  • L’acord permet que alumnat de Batxillerat Pro de FEDAC Vic (Pare Coll) pugui desenvolupar pràctiques als cicles formatius del Seminari Vic

El Seminari Vic amb l’autorització dels darrers nous cicles formatius de Sanitat (Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliar d’Infermeria i Cicle Formatiu de Grau Superior en Documentació i Administració Sanitària) i amb la consolidació del Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica, segueix apostant per aliances amb altres centres formatius del territori.


Així, aquesta setmana, el Seminari Vic ha fet un pas més per reafirmar el seu caràcter formatiu (us principal de l’edifici) segellant un acord de col·laboració amb FEDAC Vic (Pare Coll). En concret es tracta de poder donar més opcions a l’alumnat del batxillerat PRO que s’exerceix de a FEDAC Vic i que pugui desenvolupar algunes pràctiques dins al calendari acadèmic dels cicles formatius superiors del Seminari Vic. D’aquesta manera l’alumnat pot veure de primera mà si aquest camí del camp professional li pot interessar a seguir explorant dins la seva etapa acadèmica.


La signatura d’aquest conveni també permet un accés preferent al Seminari Vic en ocupació a places.
Des del curs 2022/23 el Seminari Vic ha fet una aposta clara en Cicles Formatius de la família de Sanitat, a banda dels que ja té consolidats dins la família d’Activitat Física i Esportives gestionats pel https://www.cees.cat/.

Oferta de cicles Formatius de Sanitat del Seminari Vic:

  1. Grau superior en Documentació i Administració Sanitàries
  2. Grau superior en Dietètica
  3. Grau mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria