fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

8 jul. 2024

Música, poesia i teatre al Seminari Vic

La passada setmana el Seminari Vic va acollir un concert de la cantautora, Coline Rio; el cantautor, Guillem Ramisa i l’actuació teatral del taller d’adults de l’escola de teatre Escenic Vic amb “la mort dins una baralla de naips”.

El Seminari Vic, amb l’objectiu de posar accent cultural com a formació de la persona, ha programat dues actuacions musicals al Pati de l’Ós i una obra teatral al Pati de les Magnòlies. El dimarts dia 2 de juliol, va ser una oportunitat per descobrir una cantautora de Nantes que per primera vegada va mostrar la seva veu i talent musical a Catalunya i a l’Estat espanyol. Ens referim a Coline Rio que junt amb la “cellista” Laure Magnien que amb un format acústic van mostrar el seu treball amb delicadesa i simplicitat.

Seguint en música, el divendres, dia 5 de juliol va tenir lloc el concert de Guillem Ramisa que va oferir al públic assisent obres com “L’arbre ple de flors”; “Ànima de Corall” o “No m’expliquis Merdes”… a banda de com és habitual amb ell, va mesclar música i poesia amb el seu “saber”.

Totes dues actuacions es van poder gaudir en un espai íntim i en el qual la majoria dels artistes que hi han actuat coincideixen en que l’acústica i l’ambient és fantàstic: el Pati de l’Ós.

A nivell teatral, el taller d’adults de l’escola de teatre que hi ha al Seminari Vic; Escenic Vic i coincidint abans del concert de Guillem Ramisa, van programar “La mort dins d’una baralla de naips” de Manuel Veiga i amb la direcció d’Abel Reyes Alabart. L’actuació va tenir lloc al Pati de les Magnòlies, un espai que el Seminari Vic té intenció de seguir explorant dins al camp cultural.