fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

24 abr. 2023

El Seminari Vic i TLS Escola de Dansa s’uneixen per programar aquesta art escènica a l’edifici

El Seminari Vic i l’escola de dansa TLS de la ciutat van promoure aquest passat dissabte, 22 d’abril, actuacions de diferents grups de dansa de la mateixa escola a espais del mateix edifici poc coneguts per a la programació cultural. Així, el Pati de les Magnòlies, un espai central de l’edifici de 18.000 metres quadrats, i una zona de la part frontal i exterior del recinte van ser els escenaris escollits per gaudir d’unes actuacions de dansa amb ritme i intensitat.  

Més de 50 ballarins i ballarines de la mateixa escola TLS van mostrar els seus treballs basats de diferents tipologies de la dansa (hip-hop; líric, jazz…) i en els quals l’expressió a partir del moviment del cos va captivar a tot el públic assistent. Prop de 150 persones van seguir durant 1 hora i mitja les actuacions que es van programar i on la coordinació, intensitat i treball en equip va despertar aplaudiments, somriures i alegries a tothom.

La dansa és una art escènica que es fa servir bé com a forma d’expressió, bé com a interacció social, o bé pot estar present en actes espirituals o en altres tipus d’actuacions artístiques. L’ésser humà va aprendre a ballar abans que a parlar. Juntament amb el teatre i la música, la dansa és una de les tres arts escèniques que existeixen des de l’antiguitat.