fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

5 juny 2023

Guillem Roma i Momi Maiga obren la programació cultural del Pati de l’Os d’aquest estiu

Més de 800 persones han gaudit de cultura i patrimoni al Seminari Vic dins la iniciativa del So de les Cases de la capital d’Osona.

Aquest passat cap de setmana el Pati de l’Os del Seminari Vic ha estat l’escenari per acollir dos concerts amb una singularitat dins la iniciativa del So de les Cases que posa en valor el binomi de música i patrimoni a la ciutat de Vic.

El divendres, dia 2 de juny Guillem Roma va obrir la programació del Pati de l’Os d’aquest estiu presentant el seu darrer treball: “Postureo Real”. Roma junt amb tota la banda de músics van proposar a les més de 400 persones de públic un concert carregat de màgia i emoció.

L’endemà, dissabte, dia 3 de juny Momi Maiga acompanyat de músics excepcionals van exposar Nio, un treball que combina jazz ètnic, flamenc i altres sonoritats de les seves arrels (Senegal). La seva proposta fusiona la kora amb instruments clàssics com el violí i el violoncel.

El següent cap de setmana i amb la participació de Ninis Project (9 de juny a les 22h) el Pati de l’Os es podrà viure una experiència de Nit de Ninis  (versions a la fesca) i que és necessari fer reserva prèvia d’entrada.

Important: possibilitat de servei de barra i restauració de 20h a 1pm al mateix Pati de l’Os.