fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

1 juny 2023

Avui darrer dia de curs del CFGS Dietètica del Seminari Vic

L’alumnat de Dietètica comença la part de pràctiques a diferents empreses del territori que els hi ocupara 410 hores totals amb aprenentatge des del vessant pràctic

Avui els 17 alumnes del CFGS Dietètica han acabat el primer curs del bloc teòric del Cicle Formatiu de Dietètica que s’imparteix al Seminari Vic amb una dinàmica distesa entre els mateixos amb l’objectiu de contrubuïr a la cohesió de grup i a la bona entesa. D’altra banda, ells mateixos/es han dissenyat i elaborat un seguit de receptes equilibrades i nutritives que han pogut degustar com a propostes d’aperitius saludables per a la persona.

A partir d’avui i durant la pròxima setmana totes i tots els i les alumnes engeguen les pràctiques (410h) a diferents empreses del territori en els diferents àmbits que els hi pot aportar sortides professionals en el seu futur. Així s’agafen àmbits com Hospital de Granollers, Hospital Universitari de Vic; la residència de El Nadal; l’Hospital de Sant Jaume de Manlleu; Hospital de Mollet; consultes privades de dietistes (Mertixell Bansell); Bonpreu; Mafriges; Cambutxa Ferran Boix; Granja Armengol i Frigorífics Ferrer.