fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Estiu 2021

4 ag. 2022

L’Allotjament per Estudiants del Seminari Vic (AEVic) compta amb 43 estudiants pel curs 2022/23

  • El Seminari Vic els darrers dos anys ha ampliat aquest servei per estudiants amb l’objectiu de reafirmar el caràcter formatiu de l’edifici

Espais d’oci i esbarjo pels residents univeristaris que escullen el Seminari Vic com a opció per viure-hi durant la
seva estada formativa a la ciutat de Vic

El servei d’Allotjament per Estudiants del Seminari Vic (AEVic) compta amb més de 40 joves el pròxim curs 2022-2023 que viuran en aquest edifici de la ciutat al llarg dels seus 9 mesos que dura la seva formació acadèmica a la capital d’Osona. La gran majoria d’ells cursen a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i d’altres provenen d’altres centres educatius que imparteixen cicles formatius de grau mig i superior del territori.

Al llarg de la seva estada formativa a la ciutat el Seminari Vic se’ls ofereix un acompanyament i tot un seguit de serveis per fer fàcil la seva estada: restauració, allotjament, neteja, bugaderia, copisteria, aules d’estudi, espais d’oci, entre altres.

Destacar que els estudiants que han fet ús dels allotjaments per estudiants durant el darrer curs, han valorat positivament el servei i ho han fet amb un excel·lent. L’equip del Seminari Vic té el camí a seguir marcat: millorar sempre tots els aspectes possibles i posar en valor els punts forts de l’equipament.

El Seminari Vic manté el seu caràcter formatiu i aquest tipus d’allotjament per a residents universitaris i/o de cicles formatius reforcen l’objectiu pel qual es va construir l’edifici, mantenir-ne la seva essència i on va néixer la figura de l’Estudiant de Vic.