fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Estiu 2021

11 jul. 2022

Els docents de religió catòlica del Bisbat de Vic clausuren un curs complicat amb una eucaristia al Seminari Vic

  • L’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic segueix trenant aliances amb altres organismes i institucions

El passat dimecres 29 de juny es va celebrar al seminari de Vic la jornada de clausura del curs 2021-22 dels docents de religió Catòlica del bisbat de Vic, tant dels centres educatius públics com dels centres d’iniciativa social.


La tarda va començar amb unes paraules de la delegada Episcopal d’Ensenyament, Yolanda Albarrán – acompanyada del secretari d’aquesta delegació, José Miguel Mayor- que va explicar com es configura l’assignatura de religió catòlica en Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat, després dels canvis introduïts per la LOMLOE fins al moment.


Tot seguit, en un ambient molt distens, els docents van poder participar d’una Eucaristia i d’un piscolabis al Pati de l’Os del Seminari de Vic.


La Delegació Episcopal d’Ensenyament i l’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic (ISCRVic) van aprofitar per anunciar una formació permanent per als docents de religió catòlica per al curs vinent que els permetrà adaptar les seves programacions didàctiques al nou currículum de Religió Catòlica publicat
al BOE el passat 24 de juny.