fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Cultura al Pati

9 juny 2021

Nous cicles formatius al Seminari Vic: Dietètica i Gestió en Allotjaments Turístics

/
Publicat per
/
Comentaris0
/

El Seminari Vic, que actualment ja acull diferents cicles formatius dins la família d’esports a través del CEES, oferirà a partir del pròxim curs 2021/22 nous graus enfocats en el camp de la “Dietètica” i la “Gestió en Allotjaments Turístics”. Els dos cicles són de grau superior i tenen una durada de dos anys. Els dos cicles s’han autoritzat ja oficialment per part de l’administració competent i s’ha decidit per aquests, ja que tenen una estreta relació amb dues de les àrees d’activitat del Seminari Vic (restauració i allotjament).

Dietètica, un sector clau per a la salut de la persona

Des de fa un temps, la importància de l’alimentació és cada cop més present a la vida diària de les persones. En aquest sentit es considera una eina essencial per prevenir i millorar en la qualitat de la salut de les persones i cada cop és més present la necessitat de conèixer més a fons aquesta temàtica. Per aquesta raó el/la tècnic/a superior en Dietètica permet elaborar dietes, controlar la qualitat de l’alimentació de les persones, analitzar-ne els comportaments alimentaris i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits alimentaris de la població.

Gestió en Allotjament Turístic, un camp de treball que permet saber el futur del turisme

Actualment el sector turístic tal i com el concebíem fins ara es troba tocat; però en el futur sabem que es transformarà però continuarà essent un dels motors econòmics de la societat. És per això que el Seminari Vic aposta per donar les eines claus perquè el sector ens reinventi i pugui mantenir-se com a activitat econòmica essencial. Així, el grau superior en Gestió d’Allotjaments Turístics capacita la persona a coordinar els serveis propis dels establiments d’allotjaments turístics, organitzar esdeveniments gestionant els recursos humans i materials necessaris; controlar i supervisar el departament de recepció i assegurar l’atenció al públic segons els nivells de qualitat establerts.

El Seminari Vic reuneix totes les característiques exigides per tal de poder desenvolupar aquesta formació: espais, equip docent, classes promogudes per a persones influents en els dos sectors, etc…

Per a més informació:

Dietètica: info@cees.cat

Gestió en Allotjaments Turístics: formacio@seminarivic.cat