fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Cultura al Pati

15 juny 2021

Escènic Vic presenta els tallers 2021

/
Publicat per
/
Comentaris0
/
Una iniciativa que mostra la feina feta al llarg de tot el curs de formació teatral al Seminari Vic

DISSABTE 19 DE JUNY

Tot l’univers és un caos i nosaltres hi som a dins

Teatre Musical Jove. A les 16 h a la Sala d’Actes Torras i Bages

Sinopsi: La vida, tot sovint, pot ser un lloc estrany i perillós. Si no és així, és perquè hem après a “controlar-nos”, a “anestesiar” els instints més primitius de la nostra condició humana. Les nostres protagonistes exploraran què passaria si els límits del bé i del mal no fossin tan clars, fent possible el que és aparentment, impossible.

Alumnat: Joana Arimany Malik, Anna Basulto Ayllón, Joana Febrer Turró, Georgina Garcia Jo, Marta Gonzalez Solà, Ona Noguer Parés, Anna Pla Baranera, Ariadna Romeu Nuevo, Neus Valls Puchades i Anna Viñas Portús.

Professora: Laura Domènech Vila

Agraïments: CorCia i Montse Rodríguez

Jugant a Macbeth

Iniciació al Teatre. A les 17 h a Sala d’Actes Torras i Bages

Sinopsi: L’ambició al poder, portarà al jove Macbeth a cometre crims terribles amb la fi de seure al tron, i portar la corona d’un poderós rei, que unes misterioses bruixes li han promès…

Alumnat: Marçal Auseller Toril,  Berta Crusellas Vall-llosada,  Meritxell Galobardes Viñoles, David Guzman Gutierrez, Bruno Pereyra El boujr, Nel Prat Castillo, Marc Ribal Andreo,  Aina Rodríguez Homs, Neal Rosales Castillo, Queralt Rovira Oliva i Isona Soler Salgado.

Professor: Abel Reyes Alabart

Agraïments: Seminari Vic, CorCia, pares i mares de l’alumnat.

Oasis

Teatre Jove II. A les 20 h a la Sala d’Actes Torras i Bages

Sinopsi:  Situem-nos. ARA no és ARA, ja mai més serà l’ARA d’ARA, el vostre ARA”.

“OASIS” és una peça de creació pròpia que ens mostra una societat aïllada a conseqüència d’una pandèmia, controlada constantment, on les pantalles són el centre de tot, i on els personatges troben a faltar records i sensacions d’una vida gairebé oblidada.

Tot està controlat.

O gairebé tot…

Alumnat: Júlia Camps Bas, Àngela Coma Larrosa, Iu Freixenet Colom, Genís Garcia Bravo, Júlia Healy Mancera, Isabel Ortuño Pérez, Gina Rodrigo Sánchez i Abel Tenas Rodriguez.

Professorat: Jordi Arqués

Agraïments: CorCia

DIUMENGE 20 DE JUNY

Els Deu Negrets

Agatha Christie, adaptació de Montse Rodriguez i Laura Domènech

Iniciació al Teatre Musical. A les 11 a la Sala d’Actes Torras i Bages

Sinopsi: Un grup de persones és convidada per un hosta misteriós a passar unes vacances al seu illot. Tots saben com han arribat però no com en sortiran

Alumnat: Anton Framis Riba, Elna Josa Gil, Noa López Rosàs, Genís Masnou Oller, Jan Monter Ballarín, Marc Sadurní Claveria, Arnau Sala Graells, Nil Tortadès Grasset i Jana Verdaguer Puigderrajols.

Professora: Laura Domènech Vila

Agraïments: CorCia i Montse Rodríguez

MEAN GIRLS (Noies dolentes)

Tina Fey, Jeff Richmond i Nell Benjamin

Teatre Musical Jove Grup I. A les 13 h a la Sala d’Actes Torras i Bages

Sinopsi: Una jove adolescent, la Cady, acostumada a viure a l’África amb els seus pares zoòlegs, es troba en una nova jungla quan es trasllada a Illinois s’inscriu a l’escola pública. Les noies de l’escola començaran a fer-li la vida impossible, i a la Cady no li quedarà més remei que utilitzar la mateixa tàctica per seguir endavant. 

Alumnat: Tula de Quadras, Laia Luna, Laura Collet, Júlia Díaz, Itziar Rodríguez, Adriana Camps i Paula Alsina

Professora: Anna Valldeneu

Agraïments: CorCia

Els boscos millors: Ferdinand 

(A partir del text “Els boscos millors” de Martin Baltscheit)

Teatre Jove l. A les 17 h al Pati de l’Os

Sinopsi: Us convidem al programa “Els boscos Millors” en una edició especial de Ràdio Picnic. Escoltareu i veure-ho la història d’en Ferdinand. Un programa per a tots els LLOPS SOLITARIS, per a totes les OVELLES REBELS i per a totes les persones que es busquen, que busquen alguna cosa millor.

Alumnat: Guillem Codina Font, Oleguer Freixenet Colom, Berta Masferrer Losada, Clara Masqué García, Emma Parareda Serra, Biel Parés López, Joan Riera Isern, Aina Sagalés Balasch, Abril Serrat Roura i Magalí Udina Carrió.

Professora: Marian Toril

Agraïments: CorCia

***Ràdio Picnic convida a tothom a portar una manta per gaudir d’aquest nou programa de “Els boscos millors: Ferdinand”

Per què ho vas fer?

Teatre Jove l. A les 19 h a la Sala d’Actes Torras i Bages

Sinopsi: Els adolescents poden ser les criatures més cruels del planeta. Extremadament i naturalment cruels. Una petita empenta davant dels altres pot ser difícil de superar. Sobretot si saps que et passarà cada dia. Es diverteixen veient com lluites amb les llàgrimes, sentint un nus a la gola i és aleshores que et posen un nom… I saps prou bé que aquest nom provoca alguna cosa… Canvia qui ets, altera les teves molècules. I un dia t’aixeques, et mires al mirall i ja no reconeixes el que hi veus… Perquè te’ls has cregut. Ells guanyen, tu perds. I vols plorar… però ningú no t’escolta. Perquè a ningú l’importes… Perquè ja no tens nom.    Ells te l’han pres i sents com alguna cosa es trenca per dins i comprens què és el que has de fer: Recuperar el teu nom.  I ho has de fer davant de tots perquè així és com ells te’l van prendre. Ho has de fer perquè cadascun d’ells el recordi. Això és justícia.        I  només hi veus una sortida… Una arma, una bomba… Justícia instantània.

Alumnat: Jan Anfruns, Marcel Cobos,  Blai Comas, LLuc Corominas, Júlia Gas, Carla Grassa i Rita Guivernau.

Professorat: Jordi Arqués

Agraïments: CorCia