fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

8 nov. 2022

Nova sortida: visita al Fòrum Gastronòmic

Al llarg de tot el dia d’avui l’alumnat del Cicle Formatiu Superior de Dietètica del Seminari Vic han fet una sortida acadèmica al Fòrum Gastronòmic que se celebra a Barcelona del 7 al 9 de novembre. Gaudir d’aquestes jornades permet que l’alumne/a pugui conèixer des d’un vessant més lúdic i, a la vegada, enriquir-se amb nous coneixements.

L’objectiu d’aquesta nova activitat ha estat conèixer les tendències d’alimentació amb productes de Catalunya i amb una clara línia marcada per la sostenibilitat. D’altra banda, l’alumnat ha assistit a diverses ponències de la mà de professionals del territori i on la gastronomia de proximitat és admirada.

El Seminari Vic, un edifici de caràcter formatiu i centre vinculat a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, ha impulsat des d’aquest curs 2022/23 el CFGS en Dietètica i el seu projecte educatiu posa accent a conèixer i aprofundir en aquest àmbit de coneixement però des de la mirada del professional que exerceix aquesta funció. Al llarg d’aquest curs està previst altres xerrades des de diferents perspectives que ajudin a trencar les dinàmiques de la qüotidianitat i aconseguir que l’alumnat adquireixi els coneixements necessaris. D’altra banda, el Seminari Vic és seu d’altres ofertes formatives com podem ser els cicles formatius de la família d’Esports i vehiculats a través del CEES.