fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

9 nov. 2022

El Seminari Vic, centre formatiu, present a la trobada de centres de Formació Professional d’Osona

  • La iniciativa ha comptat amb la presència de prop de 10 centres formatius que fan cicles formatius al territori d’Osona

Avui al matí el Seminari Vic ha estat present junt amb altres centres formatius del territori d’Osona amb l’objectiu de conèixer què aporta l’organisme públic del Consell Comarcal d’Osona per sumar i ajudar a guiar i orientar els joves del territori per seguir la seva etapa formativa una vegada acaben la secundària.

Prop de 10 centres d’Osona han mostrat les seves inquietuds i necessitat de poder donar a conèixer els diferents títols formatius que cadascun ofereix. Des del Seminari Vic es valoren positivament aquestes trobades, doncs la cooperació i les sinergies que es formulen entre tots els centres sempre esdevé un actiu i posa en valor la professionalització de cada sector i on el “saber” i la formació són claus.

La reunió ha servit per anunciar que la fira Càpsula el pròxim any arriba a la 9ena edició i tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de març.

El Seminari Vic, un edifici de caràcter formatiu i centre vinculat a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, enguany ha impulsat la primera promoció del CFGS en Dietètica i s’està treballant amb l’objectiu de seguir aquest camí i oferir 20 places més del mateix cicle pel pròxim any, a banda d’altres cicles formatius de la família d’Esports que es gestionen a partir del CEES.