El Seminari Vic acull un maridatge de vins ecològics i formatges artesanals
La iniciativa tindrà lloc el divendres, dia 21 d’octubre a les 8 del vespre i requereix d’entrada prèvia.
El divendres, dia 21 d’octubre el Seminari Vic acull una activitat gastronòmic amb l’objectiu de compartir saber i coneixement del món dels vins ecològics i biodinàmics i formatges d’el·laboració artesanal.
L’activitat està promoguda per l’escola Waldorf La Font, ubicada al mateix edifici formatiu, i que a banda de compartir saber dins aquest àmbit gastronòmic també pretén cercar finançament per les obres de reforma que han portat a terme per impulsar el seu projecte educatiu Waldorf, actualment ja estès a l’etapa de secundària.
Així doncs, el divendres, dia 21 d’octubre a les 8 del vespre i al Seminari Vic, el Sommelier, David Castany; el viticultor, Joan Rubió; i el mestre formatger, Oriol Antúnez us guiaran per una història de vinyes, vins, pastures i formatges.
Serà una gran ocasió per degustar uns vins excepcionals i uns formatges artesans d’edició limitada.
Per a formular inscripcions cal que contacteu a info@waldorflafont.org