fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

21 nov. 2022

L’experimentació al laboratori ajuda adquirir coneixements del CFGS de Dietètica

El passat divendres l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior en Dietètica va portar a terme diverses dinàmiques de treball a l’espai del laboratori. En concret, dins l’assigntura de Microbiologia i Higiène alimentària van seguir fent el projecte dels fermentats incorporant el sentit del gust. Així, aliments com la llimona i la menta es van dispositar al recipient del fermentat a l’espera de que després de dues setmanes, tindrà lloc el tast del resultat final.

D’altra banda, i dins el pla docent de Fisiopatologia aplicada a la Dietètica es va fer una dinàmica de treball en tast de diverses textures amb la finalitat d’ajudar a resoldre patologies de diferents persones i que tenen a veure amb la disfàgies: dificultat d’empassar els aliments.

El Seminari Vic, un edifici de caràcter formatiu i centre vinculat a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, ha impulsat des d’aquest curs 2022/23 el CFGS en Dietètica i el seu projecte educatiu posa accent a conèixer i aprofundir contingut a partir d’experiències i sortides formatives. Destacar que el Seminari Vic és seu d’altres ofertes formatives com podem ser els cicles formatius de la família d’Esports i vehiculats a través del CEES.