fbpx
93 886 15 55
info@seminarivic.cat

Formació

17 juny 2024

Música en viu al Pati de l’Os del Seminari Vic

Coline Rio i Guillem Ramisa artistes d’aquest estiu

El Seminari Vic, amb l’objectiu de fomentar la música en viu, proposa dos concerts al Pati de l’Os amb entrada gratuïta. En concret es podrà gaudir de la cantautora Coline Rio el dimarts, 2 de juliol i que primer cop actua a Catalunya i a l’Estat espanyol.  L’osonenc,  Guillem Ramisa es podrà veure el divendres, 5 de juliol. Tots dos programats a les 10 del vespre i el pati obrirà les portes al públic a partir de les 8 de la tarda-vespre perquè s’ofereix l’opció de sopar.

Coline Rio és una cantautora de Nantes. Ja coneguda com a cantant del grup de Nantes INUÏT, ens presentarà el seu últim àlbum en solitari (Ce qui’l restera de nous), un àlbum amb nombrosos reconeixements i que ha cridat l’atenció a molts públics.

Rio presentarà la seva proposta juntament amb la “cellista” Laure Magnien en un format acústic al Pati de l’Os del Seminari Vic. Coline es reafirma com una de les noves veus de l’escena francesa i  tot el públic assistent podrà gaudir d’un concert únic i inèdit a Catalunya.

Guillem Ramisa és un polifacètic cantant i poeta de Roda de Ter que aborda les emocions des d’un univers particular, sensible i proper. Ramisa beu de branques diverses com el folk, el reggae o el rock i ha publicat 3 discs i 5 llibres de poesia.

El recorregut en solitari de Guillem Ramisa comença el 2015 amb “Aquest sol hi és per tots” (RGB Suports). Un any més tard publica “Ànima de corall” juntament amb Oques Grasses, i el 2017 apareix l’EP “Bondat senzilla” (RGB Suports), que reafirma la proposta i aporta nous colors a la seva música.

A finals de 2019 publica el seu tercer treball en solitari, “Ens enfilarem enlaire” (Halley Supernova), que segueix el camí dels anteriors però més complet i més sòlid. Un pas ferm endavant que obre nous camins i sonoritats.

L’any 2021 continua la producció musical amb la publicació de tres singles nous, “Volant” (Halley Supernova), una versió del clàssic de La Troba Kung-Fú. “D’on ve la sort?” (Halley Supernova), una balada delicada i profunda, i “Si et veig plorar” (Halley Supernova) una cançó de ruptura, dura i emocional.

Sessió teatral amb escenic Vic – 5 de juliol-

El mateix dia 5 de juliol i al Pati de les Magnòlies del Seminari Vic es podrà assistir a l’obra teatral “La mort dins d’una baralla de naips”, de Manuel Veiga i sota la direcció d’Abel Reyes Alabart. L’obra està representada per alumnes del taller d’adults d’EscenicVic, escola de formació teatral que fa les seves classes durant el curs escolar al mateix Seminari Vic.

Per a més informació consultar aquí